Mød Emil Sandbech

Iværksætter og indehaver af Sandbech. Har hjulpet nogle af landets største brands såsom SAS, TDC, Falck, Gyldendal, Tempur og mange flere.

Hej, mit navn er Emil Sandbech og jeg vil gerne dele historien om, hvordan Sandbech kom til verden, og hvordan jeg ønsker at ændre måden du samarbejder med bureau.

Bureauerne har desværre fået et halvdårligt ry gennem årene, hvor især lange bindingsperioder, dyre priser, dårlig kommunikation og manglende resultater går igen.

Det er ærgerligt for danske virksomheder, der investerer deres hårdt tjente penge, men sidder tilbage med følelsen af at man enten bliver glemt, eller ikke får den ønskede værdi for pengene. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på. Men hvordan?

Skabe et nytænkende bureau med fokus på værdiskabelse, tæt kommunikation, fair priser og korte bindingsperioder.

Efter at have været ansat i et af verdens førende bureauer, valgte jeg at starte Sandbech i starten af 2022. Et dedikeret SEO og Google Ads bureau, der ønsker at skabe markedets bedste forhold for vores kunder. Fair prissætning, 100% gennemsigtighed, tætte samarbejder, korte bindingsperioder og gode betalingsbetingelser. 

Målet er at samle et lille dedikeret team af markedets skarpeste specialister, som kan skabe førende resultater og have tættere kommunikation med vores kunder. Det skal gøres til en pris der er 30-40% billigere end hos de store etablerede bureauer.

Du får et brancheførende framework skabt med erfaring og tests fra de største brands i Danmark og Norden.