Google Ads kursus Randers

Lær at skalere din forretning med Google Ads

Med vores Google Ads kursus lærer du at skabe salg til din forretning via betalt annoncering i Google. Efter vores kursus vil du være i stand til at arbejde datadrevet med annoncering i Google, og skalere din forretning uden at gå på kompromis med profitabiliteten.

Søgeordsanalyse og strategiudvikling

Kurset vil give dig alle de nødvendige kompetencer ift. at udvikle dybdegående søgeordsanalyser, som danner hele fundamentet i din Google Ads strategi. Du lærer at finde de rigtige søgeord, finde potentialet i din branche og eksekvere på dataen i form af datadrevne kampagner.

Oprettelse og skalering af kampagner

Du vil blive oplært i at oprette og skalere Google Ads kampagner, så du kan vækste din forretning via betalt annoncering. Vi gennemgår både den rette Google Ads struktur, valg af de rette kampagner til din virksomhed, skalering af disse kampagner og meget mere.

Budgivning og tracking

Efter du har færdiggjort Google Ads kurset vil du have en dybdegående forståelse for budgivning i Google Ads, og samtidig kunne opsætte tracking på din hjemmeside, så du kan måle effekten af din markedsføring og arbejde datadrevet med Google Ads.

Undervisning udviklet til din case

Vores Google Ads kursus bliver udviklet specifikt til din case, så du kan tage din nye viden og implementere den i din specifikke case med det samme. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi afdækker jeres behov på kurset, hvorefter indholdet bliver udviklet til jeres unikke virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Et SEO-bureau er en virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe andre virksomheder med at opnå højere placeringer, øge trafikken og generere mere salg gennem organiske søgeresultater på Google. Et godt SEO-bureau besidder en grundig forståelse for Googles algoritme og ved præcis, hvilke aspekter af din hjemmeside der kræver optimering for at sikre topplaceringer på relevante søgeord indenfor din branche. Samtidig sikrer et SEO bureau, at din hjemmeside altid er optimeret mod de seneste algoritmeopdatering fra Google, så du altid er i overensstemmelse med Googles retningslinjer og best-practices.

Valget af et kompetent SEO-bureau er afgørende for at opbygge et vedvarende flow af besøgende til din hjemmeside måned efter måned. Vi anbefaler at vælge et SEO-bureau med mange års erfaring, og som kan levere en skræddersyet løsning til din virksomheds behov. Hos Sandbech har vi over 10.000 timers SEO optimering i bagagen, og har hjulpet nogle af nordens største brands med at dominere deres branche. Hos Sandbech leverer vi ekstraordinære resultater til ekstraordinære priser.

Et SEO-bureau hjælper din virksomhed med at blive mere synlige og sælge mere gennem de organiske søgeresultater i Google. Med det rette SEO bureau kan du over en årrække blive én af de dominerende virksomheder i din branche, hvis du arbejder kontinuerligt med SEO. Du kan spørge dig selv; Hvordan ville min forretning se ud, hvis den gik fra 100 besøgende om måneden til 50.000? At skabe organisk trafik til din hjemmeside gennem Google, har en kæmpe effekt for din virksomheds salg og profitabilitet. Når du først rangerer i toppen af Google, vil du opleve et kontinuerligt flow af gratis eksponeringer og salg, hvilket gør SEO til den vigtigste markedsførings disciplin for stort set alle virksomheder.

Lidt mere specifikt, hjælper et SEO-bureau med at optimere din hjemmeside mod mere end 200 forskellige rangeringsfaktorer som Googles algoritme består af, og holder løbende hjemmesiden opdateret når nye rangeringsfaktorer bliver introduceret. Disse rangeringsfaktorer består af alt fra optimering af dit indhold, til hastigheden af din hjemmeside, til brugen af de rette søgeord og meget mere.

Det er meget forskelligt, men vi vil gerne komme med nogle generelle tal. Et typisk dansk SEO-bureau ligger på en timepris mellem 750 – 1500 kroner, hvor den gennemsnitlige timepris hos Sandbech ligger på 450 kroner. Du sparer derfor ofte op til 50% på din SEO ved at vælge Sandbech som samarbejdspartner. Vores store erfaring, blandet med en ny måde at tænke SEO på, gør at vi kan tilbyde en fast lav timepris, samtidig med at vi leverer førende resultater for vores kunder. En typisk kunde hos Sandbech vækster 80% i omsætning efter 12 måneders samarbejde.

Men hvad et SEO-bureau koster, er ikke altid det rigtige spørgsmål. Du skal nærmere spørge om, hvor stor værdi et SEO bureau kan levere. Hvis et SEO bureau tager 1500 kroner i timen, men de kan levere værdi der på sigt kan være millioner af kroner værd, så har det fortsat været en god investering for din forretning. Du leder derfor efter det SEO bureau, som kan levere størst værdi på sigt, og ikke nødvendigvis det bureau som er billigst. Men når man kan levere begge ting, som vi mener at vi kan hos Sandbech, så er det en no-brainer. De bedste resultater til de bedste priser.

Det korte svar er ja. Der kan findes sjældne undtagelser, hvor SEO-optimering ikke tilfører betydelig værdi, men for 99% af alle virksomheder er kontinuerligt arbejde med SEO afgørende. Med omkring 8 milliarder daglige søgninger på Google, risikerer du at gå glip af et enormt potentiale, hvis din virksomhed ikke er synlig i søgeresultaterne. Og hvis din virksomhed ikke rangerer i toppen, så gør dine konkurrenter, og så får dine konkurrenter alle eksponeringer og kliks.

Men det handler ikke kun om at være synlig, men om at være relevant. En effektiv SEO-strategi sikrer, at din virksomhed vises for de mennesker, der aktivt søger efter de produkter eller tjenester, du tilbyder. Dette øger ikke kun trafikken til din hjemmeside, men forbedrer også kvaliteten af trafikken, hvilket resulterer i højere konverteringsrater og en stærkere bundlinje.

Udover at drive trafik, bygger SEO også troværdighed og autoritet. Virksomheder der rangerer højt på Google, opfattes som mere troværdige og pålidelige af brugerne. Dette er et væsentligt aspekt i en online verden, hvor tillid er en sjælden og værdifuld valuta.

Endelig er SEO en af de mest profitable markedsføringskanaler. I modsætning til betalt reklame, hvor du betaler for hver besøgende, er trafik fra SEO gratis. Selvom der kræves en initial investering for at forbedre din SEO, er de langsigtede fordele vedvarende og giver over tid den største ROI.

Det kommer an på den enkelte case. Hos Sandbech starter hvert eneste samarbejde med at udarbejde en dybdegående søgeordsanalyse, som afdækker alle søgeord som dine potentielle kunder søger på i Google. Hvis du vil læse mere om vores analysearbejde, så kan du finde et helt blogindlæg om det her: SEO analyse.

På baggrund af søgeordsanalysen finder vi frem til, hvilke søgeord din virksomhed bør fokusere på i sin SEO strategi. Valget af søgeord bliver truffet på baggrund af flere forskellige parametre såsom søgevolumen, potentiale, konkurrence, søgeintention og meget mere.

Sandbech er det bedste valg for din virksomhed, hvis du søger et SEO Bureau med mange års erfaring, og som kan levere ekstraordinære resultater til ekstraordinære priser.

Skal vi kontakte dig?

Få en gratis screening

Skalere din virksomhed

Med vores kurser i Google Ads og SEO tilbyder vi dig en unik mulighed for at mestre de værktøjer og teknikker, der kræves for at skabe markant vækst for din forretning gennem både betalt og organisk søgetrafik.

SEO Kursus

Lær at skabe salg via SEO

Google Ads Kursus

Lær at skalere din forretning med Google Ads