Prisvenligt SEO Bureau Aalborg

Vi vækster virksomheder i Aalborg via data drevet SEO

Fundamentet i enhver sund forretning er salg gennem organiske kanaler. Hos Sandbech har vi specialiseret os i at skabe organisk salg gennem Google, og vi lader vores kunders resultater tale for sig selv.

SEO for virksomheder i Aalborg til faste lave timepriser

Vores viden er din viden, vores erfaringer, dine erfaringer. Du vil blive tildelt en SEO-specialist, som holder styr på algoritme opdateringer, sikrer at I overholder Googles retningslinjer og eksekverer på den planlagte SEO strategi. Alt ovenstående til en pris, som ingen seriøse SEO bureauer i Aalborg, eller andre lokationer, kan måle sig med.

Lokaliseret i Aalborg? Skaf kunder på autopilot

SEO er en investering i din virksomheds fremtid. Med en velovervejet strategi og korrekt eksekvering, vil SEO kunne levere gratis købeklare leads til din forretning på autopilot måned efter måned. Det skaber sikkerhed, hjælper med at øge din forretnings bundlinje og skaber den fornødne likviditet til skalering af din virksomhed. 

Grundigt forarbejde skaber fundamentet for succes

Hvert eneste samarbejde starter med et grundigt forarbejde, som består af dybdegående analysearbejde og datadrevet strategiudvikling. Vores SEO strategi bliver nøje udviklet på baggrund af jeres nuværende standpunkt, jeres konkurrenter, efterspørgslen i markedet og trends. Det sikrer, at I får en strategi, som hurtigt løfter jeres organiske rangeringer og trafik.

Er vi et godt match?

Vi er et match

Vi er ikke et match

Vores proces

Sådan skalerer vi din virksomhed

1

Forståelse

Først ønsker vi at skabe en dybdegående forståelse af din forretning. Vi stræber efter at forstå din forretning ligeså godt som dig selv. Hvordan skal vi vækste en forretning som vi ikke forstår i dybden?

2

Analyse og strategi

Vores starter med et grundigt analysearbejde som resulterer i en data drevet strategi for din virksomhed. Vores strategi bliver udviklet på baggrund af jeres nuværende position i markedet, konkurrence, efterspørgsel og trens.

3

Eksekvering

Efter analyse- og strategi fasen starter den egentlige eksekvering. Vores eksperter hjælper med at skabe vækst i din forretning, og er i tæt dialog med dig hele vejen igennem, så du altid er underrettet om aktiviteter og resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du leder efter et erfarent og prisvenligt SEO-bureau, der ikke bare lover, men rent faktisk leverer resultater, så kunne Sandbech potentielt være den rette samarbejdspartner for din virksomhed. Sandbech besidder mere end 6 års erfaring og over 10.000 timers eksekvering af SEO optimering. Vores specialister har en dybdegående forståelse for Googles algoritme, hvilket det kræver for at skabe resultater der kan mærkes. Vi forstår samtidig at ingen virksomheder er ens, og alle virksomheder kræver forskellige strategier. Derfor er alle vores projekter skræddersyet til den enkelte case, og inkluderer både dybdegående analyse, strategi og eksekveringsarbejde.  

Vores bureau arbejder 100% online, hvilket gør os i stand til at samarbejde med virksomheder i hele Europa, heriblandt Danmark og Aalborg. Vi ville elske at hjælpe din virksomhed med at forbedre sin performance i Google, og skabe en bedre top og bundlinje for din forretning. Kontakt vores team i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Når vi arbejder med søgemaskineoptimering arbejder vi altid med vores tre faser som inkluderer læringsfasen, analysefasen og eksekveringsfasen. Det er samme process vi benytter uanset om man skal arbejde med SEO for en virksomhed i Aalborg eller andre steder i landet.

Læringsfasen / forståelsesfasen handler om at vi opnår en dybdegående forståelse for jeres virksomhed. Vi stræber efter at forstå jeres virksomhed som vores egen, hvilket danner det bedste fundament ift. at kunne skabe de bedste resultater for jeres forretning. Derefter begynder vi analysearbejdet, hvor vi indhenter en masse data, som danner grundlaget for vores SEO strategi i vores samarbejde. Vi indhenter data om søgeord, konkurrenter, trends og meget mere. Analysefasen afsluttes med en præsentation af vores findings og SEO strategi. Herefter begynder vi den egentlige SEO optimering i eksekveringsfasen.

Sandbech har en ambition om at levere markedets bedste SEO produkt til markedets bedste priser. Ved at samarbejde med Sandbech sparer du typisk 30-50% sammenlignet med andre seriøse SEO og Google Ads bureauer i Aalborg. Du kan læse mere om vores priser og filosofi her: SEO og Google Ads priser

Klar til at vækste din virksomhed med os?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om jeres ambitioner med Google markedsføring. Vi ville elske at tage en snak!

Skal vi kontakte dig?

Få en gratis screening

Skalere din virksomhed

Med vores kurser i Google Ads og SEO tilbyder vi dig en unik mulighed for at mestre de værktøjer og teknikker, der kræves for at skabe markant vækst for din forretning gennem både betalt og organisk søgetrafik.

SEO Kursus

Lær at skabe salg via SEO

Google Ads Kursus

Lær at skalere din forretning med Google Ads